En aquest bloc el que pretenem es que el Poble tinga coneiximent de tots aquells esdeveniments polìtics i socials que normalment estàn ofegats per tot el soroll mediatic que provoquen les grans inauguracions que es porten a terme a L'Orxa.


dijous, 31 de desembre del 2015

"Y SE ARMÓ EL BELEN"

El títol d'aquest entrada com sabreu fa referència a una pel·lícula (de les de Cine de Barrio), però que ve a ser el resum del que ha portat l'escrit informatiu que se'ns va repartir des del Ajuntament. Tot i que en l'entrada anterior, ja vaig avançar quina seria la repercussió que portaria l'esmentat escrit, aquest nou pamflet, ve a corroborar-ho.

Deixant de banda els efectes dels documents, he escrit aquesta entrada sols per a donar a coneixer l'escrit de descàrrec ha fet el partit de l'oposició (PP). A més també vull que aquesta entrada valga per a donar-li major difusió, ja que la distribució del mateix ha segut arbitraria, i no ha arribat a totes les cases del Poble, i vull pensar que ha segut per motius ecològics, per què fa prou lleig fer distincions entre veïns a l'hora de justificar la seua acció de 12 anys de govern. 




Cadascun que traga les seues pròpies conclusions.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada