En aquest bloc el que pretenem es que el Poble tinga coneiximent de tots aquells esdeveniments polìtics i socials que normalment estàn ofegats per tot el soroll mediatic que provoquen les grans inauguracions que es porten a terme a L'Orxa.


dijous, 24 de desembre del 2015

MODERNITZACIÓ DEMOCRÀTICA

Crec que seria hora que el Ajuntament del canvi començara a donar mostres d'eixe canvi, perquè a hores d'ara les mostres de canvi, al meu entendre, son imperceptibles, per no dir inexistents. I com a mostra els següents casos.

Com a transparència entenc, donar explicacions d'allò que es fa i del que no es fa, i el pamflet que han repartit, es clarificador però NO denota transparència, més bé el contrari, es un justificant, si, una tímida justificació de la política que estan portant a terme. Per què, al meu entendre, eixe pamflet, així en cru, sols va a servir per a remoure l'abeller. Per explicar-me millor, veig el pamflet i tinc la mateixa sensació com quan Rajoy va eixir a fer una roda de premsa en una tele. Perquè no compareix el Ajuntament?, perquè no convoca una d'eixes assemblees que es van comprometre i ho expliquen?, i així el poble podrà interaccionar amb ells, però no, com he dit al principi, de canvi, poc; més be una còpia del que hi havia. La veritable transparència, serà quan ells siguen capaços de presentat un escrit com eixe, però donant compte de la seua gestió.



I per altra banda, vull que mireu les següents imatges.






Com podeu comprovar, a la pagina principal del Facebook Municipal, ens diu que hi han 4 missatges, però quan punxes per a veure'ls, sorpresa!!!!!, hi manca un missatge; i ho se per què eixe missatge el vaig escriure jo, i deia: “La modernitat no implica transparència”, i pel que sembla, aquestos que anaven a portar al poble de L'Orxa cap a una democràcia moderna, sembla encara viuen en èpoques que creiem ultrapassades.

I si aquesta es la forma en la que l'Equip de Govern entén l'altra pota de la modernització democràtica, o siga, la participació, mal anem. I pel que sembla es la intenció que porten, per què des d'Octubre que van dir que habilitarien busties ciutadanes, i a hores d'ara, res de res. Tal vegada, i donades les dates en les que estem, les hagen demanat per als reis ;) ;).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada