En aquest bloc el que pretenem es que el Poble tinga coneiximent de tots aquells esdeveniments polìtics i socials que normalment estàn ofegats per tot el soroll mediatic que provoquen les grans inauguracions que es porten a terme a L'Orxa.


dissabte, 26 de setembre del 2015

100 DIES

Hola a tots de nou.

En lo que es referix a la política ja han passat unes quantes coses des de l'ultima entrada al bloc, coses molt importants i necessàries com era el canvi de l'Equip de Govern. Ara tenim un nou Equip sorgit del cansament de la població pel frontisme existent, a més de altres assumptes, que ací al bloc, com a xicotet esbos hem anat informant.

A la campanya electoral, els que ara formen el Equip de Govern, ens van il·lusionar amb el que deien i les il·lusions que transmetien, i especialment a aquells per els qui, l'anterior govern municipal era com una nit fosca d'hivern, ells semblaven ser la llum al final del túnel. Durant la campanya la transparència i la participació ciutadana, semblava que anaven a ser un els eixos fonamentals d'aquest nou Equip de Govern. Aquestes son dos accions ben baratetes de portar a terme, sols cal voluntat i creure en elles.

Ara que ja han passat els 100 dies de gracia, es quan hem de començar a fer les primeres reflexions sobre l'actual Equip de Govern per què sols els hem votat, no els hem donat un xec en blanc, i després d'aquesta etapa, la meua impressió es que s'ha fet una claroreta, però prou tímida. De moment em sorgixen alguns dubtes:
  • Realització obra carrer Safor. Que no es que tinga res contra qui l'ha realitzat, però pense que aquesta empresa ja va gaudir en creixes del favor de l'anterior govern, no hi ha cap altre constructor (resident) al Poble?.
  • Portem tres mesos, i no s'ha fet cap Assemblea.
  • S'havia de fer una auditora, està fent-se?, s'ha de fer?...
  • Un poble de 600 habitants, pot permetre's el luxe dels sous administratius que suporta?.
  • I del albergue, que se'n sap?, sabem que el funcionament depèn d'un concessionari, però que pensa fer aquesta empresa?, obrir?, romandre tancat?.
  • ....

en fi, INFORMACIÓ, l'Ajuntament ha obert nous canals de comunicació amb la població, però tinc mania que si eixa comunicació no es bi-direccional, poc o res s'avança.


Ah, i altra cosa molt important, la sensació que tinc es que el frontisme continua existint, i continuarà per què hi ha qui amb ell troba la seua força, i pense que l'única arma que hi ha per lluitar contra ell es: molta claredat i participació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada