En aquest bloc el que pretenem es que el Poble tinga coneiximent de tots aquells esdeveniments polìtics i socials que normalment estàn ofegats per tot el soroll mediatic que provoquen les grans inauguracions que es porten a terme a L'Orxa.


dilluns, 6 d’abril del 2015

POLITICAMENT EQUITATIU

Primer que res, us convide a que trobeu la principal diferència entre aquestos dos cartells que aquestos dies han estat empaperant el nostre poble.


















No es per malmetre, ni tinc res en contra d'eixa celebració, es més, crec que deurien sovintejar més les activitats civico-socials que partiren de la iniciativa dels veïns, però el que acabe de dir, no lleva que com podeu comprovar, al cartell esportiu no hi ha cap indicació del Organitzador, de col·laboradors, res, i el nostre Legalista Ajuntament ho permet. I aquesta absència es més significativa quan al altre cartell (que també es d'una iniciativa d'uns veïns del poble), el Equip de Govern del Ajuntament, amb el seu zel característic, s'hi fixa amb els més ínfims detalls. I sé que el "PERMET" que he utilitzat, el nostre Primer Regidor, l'emprarà per victimitzar-se ell front els oponents polítics, de la mateixa forma, que el sol fet d'esmentar l'esdeveniment com ho estic fent, es perquè, "ho polititzem tot".

Com a mínim, “tenim que agrair als nostres dirigents municipals, el zel que demostren en que qualssevol activitat que es desenvolupe al poble estiga acuradament coberta legalment”, no siga cosa, que hi hagi el més mínim resquit legal que ens poguera perjudicar municipalment. Però com tot amb el relacionat amb aquestos personatges, el mal es que, l'esmentat zel, depèn de com et diguen.

Desprès, també em sembla curiós que una activitat com una assemblea de veïns del poble, on s'hi va a parlar, s'hi tinga tanta cura del compliment de la legalitat, i per el contrari, a l'altre esdeveniment, no es tinguen presents ni les més mínimes condicions de seguretat (ni un servei mèdic), però es clar, ells pensaran: “on s'hi reunixen els veïns del poble per a tractar dels problemes que afecten a tots, d'ací pot sorgir un alçament“.

I per anar acabant una altra reflexió, en referència a l'assemblea, crec que l'Equip de Govern municipal deu pensar: “una reunió per a tractar problemes del Poble, quins problemes?”, i van i no apareixen per a res (no siga cosa que alguna persona se'ls dirigeixca). En canvi, a l'altre esdeveniment, que podriem titllar de acte de pre-campanya menys profund, mes lleuger, més popular en definitiva, en aquest, està present tota la comitiva. A aquestos actes si que els agrada anar, actes vistosos de poderio quixotesc on la gent forastera deu pensar: “xè quin Ajuntament més guai teniu, fins el alcalde fa de arbitre, això al meu poble no passa”. Doncs jo els dic, si tant us agrada, se'l podeu emportar en peça.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada