En aquest bloc el que pretenem es que el Poble tinga coneiximent de tots aquells esdeveniments polìtics i socials que normalment estàn ofegats per tot el soroll mediatic que provoquen les grans inauguracions que es porten a terme a L'Orxa.


diumenge, 29 de març del 2015

COLECTIU CIUTADA


Ahir es celebrà aquest encontre/trobada, organitzat i dirigit per un grup heterogeni de gent del Poble, i cal dir que molt ben organitzat. Els motius eren, fer un pensament al voltant de l'evolució o la tendència que té el poble de L'Orxa, i altre motiu era, motivar a la gent per organitzar-se per tal de trencar la tendència, negativa per suposat, que té el poble de L'Orxa.

Las resposta dels veïns va ser bastant nombrosa, però poc heterogènia, perquè a pesar del les dades que ahir ens van presentar, i que corroboren el que qualsevol pot veure, la veritat es que el futur del nostre Poble es prou negre.

Per el que ahir ens van dir, aquest col·lectiu pretén agrupar a tota aquella gent del Poble que, havent visualitzat la deriva poblacional que portem, lluitar contra ella. La intenció es conjuntar esforços de tota aquella gent que vulga involucrar-se contra la desaparició del Poble de L'Orxa. No es tracta de anar contra ningú, més be al contrari, conjuntar.

Però a pesar de les bones intencions, com he dit, el public assistent, va ser poc heterogeni, per exemple, no va assistir cap membre de l'Equip de Govern municipal, per altra banda, una persona hem va dir que el convidat (Antoni Prieto), era el cap de llista de PODEMOS a Alcoi, quan ell, es de Aspe. Però ja es sabut, aquest col·lectiu haurà de lluitar contra el tòpic del “dimoni” PODEMOS, ja que qualsevol moviment ciutadà, de seguida es associat al “dimoni” PODEMOS, perquè tant a la dreta com l'esquerra tradicionals, qualsevol moviment ciutadà els fa molta por, por a que si la ciutadania entre a les institucions polítiques, es descobrisca el pasteleig amb el qual s'ha estat governant aquestos darrers anys.

Per acabar, dir que pense que, tenen una difícil tasca per davant, perquè com va dir un assistent a l'acte, esta cansat de que la societat lorxana estiga hiperpolaritzada, però fins que eixe cansament no abaste a molta més gent, veig difícil la ruptura d'aquesta situació.

Sort.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada