En aquest bloc el que pretenem es que el Poble tinga coneiximent de tots aquells esdeveniments polìtics i socials que normalment estàn ofegats per tot el soroll mediatic que provoquen les grans inauguracions que es porten a terme a L'Orxa.


dijous, 9 d’octubre del 2014

ORDENANÇA MUNICIPAL DE TRÀFIC

Primer que res, vull fer una xicoteta introducció del motiu d'aquesta entrada al bloc. Com sabreu, el Equip de Govern del nostre municipi ha tret una Ordenança Municipal per a la regulació de les qüestions del tràfic, on l'apartat estrela, es la benvolguda regulació del aparcament, i ara i per acabar d'adobar-ho, els nostres governants han sol·licitat que la Guardia Civil tinga competència per a poder sancionar l'incompliment de l'ordenança de l'aparcament. Com sempre, mirant per la millora de la qualitat de vida del veïns.  

Com es preceptiu, amb motiu de l'aprovació de l'Ordenança, es va obrir un període de exposició pública  i presentació d'al·legacions, i dins d'aquest període, el Partit de la Oposició va presentar el següent escrit d'al·legació:


Cal dir que, seguint la norma habitual del nostre Primer Regidor, aquesta Ordenança a eixit endavant sense la més mínima posta en comú ni comunicació al ple de l'Ajuntament, sols s'ha comunicat, una vegada ha segut redactada. En aquest punt, podria esplaiar-me amb molts altres detalls, però el que m'interessa es la contestació a aquesta al·legació, que seguidament us mostre.


Com podeu veure, a l'escrit he remarcat certes parts que pense que son molt aclaridores del tarannà del nostre Primer Regidor, i que seguidament us explique:
1.- "referent a la seva Iniciativa Legislativa Popular" (seva: vaja catalanistes que s'han fet, no?). En aquest punt cal dir que, la I.L.P. la va presentar una persona individual, siga qui siga, no la va presentar cap organització.
2.- La I.L.P., la va signar molta gent del Poble, i pot ser, gent que no estiga empadronada ací, però això no vol dir que no els afecte l'Ordenança ja en siguen 100 ò 25, la questió es que tota la gent que va signar, estava dient implicitament que estaven en contra de la mesura de la prohibició de aparcament.
3.- Els Regidors de l'Oposició, han presentat més de 5 escrits sol·licitat, que els Plenaris es celebren sempre de vesprada, ja que de vesprada es facilitaria l'assistència per a tots els regidors que componen l'Ajuntament així com la de la gent del poble que vulguera assistir-hi. Fins ara, no hi ha hagut cap contestació, i el Plenaris Extraordinaris continuen celebrant-se a les 9:00 (9:30, 10:00, 10:30,..., qua a ell li ve be) del matí.

Jo no soc cap expert en anàlisi psicològic, es més, no soc ni aficionat, però de la lectura d'aquesta contestació, i tenint presents els aclariments descrits, pense que el nostre Primer Regidor, te un problema de dislocació de la veritat, i tant ell com alguna altra gent, s'ho deuria fer mirar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada