En aquest bloc el que pretenem es que el Poble tinga coneiximent de tots aquells esdeveniments polìtics i socials que normalment estàn ofegats per tot el soroll mediatic que provoquen les grans inauguracions que es porten a terme a L'Orxa.


divendres, 28 de novembre del 2014

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

Sembla que arran de les informacions que van apareguent als periòdics referents a la implicació del nostre Primer Regidor en la desaparició d'una construcció que estava destinada a ser un museu, al poble hi ha un cert "run-run" al respecte de les explicacions que deuria de donar l'implicat als veïns del Poble. 

Dit açò, pense que, si la gent es creu que de motu propio,  l'Implicat donarà les explicacions per a la totalitat de la població, viu en el País de la Maravillas. Ell com a molt, reunirà als seus més ferms admiradors, i els farà una representació melodramàtica del que suposa "estar perseguit per uns maleïts periodistes que només fan que dir mentides". I després eixos/es apòstols del Gran Maestre, s'encarregaran d'escampar la sagrades paraules del patiment al que estan sotmetent-lo.

Per altra banda, tota eixa gent que els agradaria rebre alguna explicació al respecte del que estan dient els periodics, te una oportunitat magnífica de demanar-les en directe al pròxim Plenari que es celebre. Es en aquest acte obert a la ciutadania, on veritablement cal demanar-li explicacions.

Per tot açò, m'agradaria convocar al Poble de L'Orxa a participar en la celebració del pròxim Plenari i demanar-li explicacions, perquè crec que, mentre que la ciutadania no ens plantem davant d'aquesta classe política, i els digam que ja estem farts dels abusos que han comes i que continuen cometent, la situació a la que ens aboquen, la veig francament lletja.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada