En aquest bloc el que pretenem es que el Poble tinga coneiximent de tots aquells esdeveniments polìtics i socials que normalment estàn ofegats per tot el soroll mediatic que provoquen les grans inauguracions que es porten a terme a L'Orxa.


diumenge, 10 d’agost del 2014

FE DE ERRADES

Em veig obligat a escriure aquesta entrada per a explicar un malentès.

A l'anterior entrada vaig dir que, en un any, l'Ajuntament de Lorxa, s'havia endeutat en més de mig milió d'euros, i des de l'Equip de Govern, i com sempre,  el nostre Primer Regidor en una demostració de la gran saviesa que atresora, em va fer veure la llum de la veritat. 

Els fets son aquestos: 
Al nostre Poble, com a la resta de la nostra Comunitat, els personatges que ens governen, han cremat els diners com si no hi haguera demà, i una Majoria de gent, enlluernats per eixa magnificència, els ha donant suport. 

I el nostre Poble no ha segut aliè a eixa febra, i ha gastat allò que no tenia en fer COSES. I com es llògic, eixes COSES s'havien de pagar. La Generalitat va dir: "Això ho pague jo", i a l'hora de la veritat, ha resultat que la Generalitat s'ha quedat pelada (i entre nosaltres, més que pelada, arruïnada) i com que no pot fer front al que s'havia compromès, som el Poble de Lorxa els que hem de fer-nos càrrec d'eixos deutes.

La Versió Oficial es que, Lorxa no deu res, però com que la Generalitat no ha acomplit al que s'havia compromès, ara eixa part està pendent d'abonament. I la solució que han donat les Autoritats es que, l'Ajuntament de Lorxa demane un préstec i així es pague l'esmentat deute. I segons ens diu la Nostra Llum Guiadora, el préstec es cancel·larà en el moment, el qual, la Generalitat ens abone els diners que ens deu.

Això mateix podrien pensar totes eixes persones que han perdut les seues vivendesa resultes de perdre la feina, però això es una altra guerra. En el cas que ens ocupa, Lorxa té que pagar 40.000€ al any a un banc, i es diga com es vulga, el cas es que, als habitants de Lorxa, ens detrauran 40.000€ de prestacions.

I fins ací, l'explicació. Estic molt penedit de l'errada comesa en l'anterior entrada, però es clar, als comuns mortals, si no tenim una Llum Guiadora, no acabem de trobar el camí de la veritat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada