En aquest bloc el que pretenem es que el Poble tinga coneiximent de tots aquells esdeveniments polìtics i socials que normalment estàn ofegats per tot el soroll mediatic que provoquen les grans inauguracions que es porten a terme a L'Orxa.


dissabte, 31 de maig del 2014

CONEIXEMENTS LEGALS


No tots tenim la sort de ser tan entesos en lleis con el nostre Primer Regidor, tal vegada siga perquè sembla que ell deu haver estudiat Dret, i aquest que escriu no, i açò que us dic es degut a que, quan té l’oportunitat, et recorda la seua saviesa legal envers la de la resta dels mortals.

I no serem tan llestos, però alguns d’eixos altres mortals tenim la mala costum de preguntar-nos el perquè de les coses (que voleu, defectes de fabricació!!!), i any rere any, ens preguntàvem com podia ser que l’Ajuntament de Lorxa, sense tindre cap deute, als Pressupostos Municipals, tots els anys es destinaren diners a tornar préstecs, com podia ser??, i a la fi, ha eixit el gat.



 En un any ha brollat mes de mig milió d’euros de deute?, com pot ser això?. Pense que els components de l’Equip de Govern s’estan malbaratant en aquest poblet, si anaren a la tele a fer programes de màgia, es folraven.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada