En aquest bloc el que pretenem es que el Poble tinga coneiximent de tots aquells esdeveniments polìtics i socials que normalment estàn ofegats per tot el soroll mediatic que provoquen les grans inauguracions que es porten a terme a L'Orxa.


diumenge, 1 de desembre del 2013

I ARA QUE FAREM ??

Navegant per la xarxa m'he topat amb la següent informació:

" Madrid, 30 oct.- La Comisión de Hacienda y Administraciones Públicas del Congreso ha aprobado hoy el proyecto de ley de Racionalización y Sostenibilidad de la Administración Local, conocido como reforma local, que ahora continuará su tramitación en el Senado"

Desprès, he investigat una mica més a veure que deia aquesta llei, i m'he trobat el seguent:

"Igualmente, se fijan límites, en función de criterios poblacionales, al número de cargos representativos locales que pueden ejercer sus funciones en régimen de dedicación exclusiva.

Habitantes Referencia
Menos de 1.500 hab. Ninguno
Entre 1.500 y 2.000 hab. 1
Entre 2.001 y 3.000 hab. 2
Entre 3.000 y 10.000 hab. 3
Entre 10.000 y 15.000 hab. 5

I llavors, de segida m'ha vingut al cap, si finalment, aquesta llei s'aprova, que passarà amb la Regidora que cobra un sou a l'Ajuntament del nostre Poble?. Fins ara, aquesta Regidora es valia de l'ardit de que el Sr. Alcalde, ja tenia un sou pùblic, i així ella poder cobrar la dedicació absoluta, però ara, quan estem a poc més de la meitat de la legislatura, li arriba la travessia del desert, fer el que ha fet fins ara, però de "bades" (ací em ve al cap la dita popular de: "De bades van els burros..."). Tindrem que estar a l'aguait.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada