En aquest bloc el que pretenem es que el Poble tinga coneiximent de tots aquells esdeveniments polìtics i socials que normalment estàn ofegats per tot el soroll mediatic que provoquen les grans inauguracions que es porten a terme a L'Orxa.


dilluns, 16 de juliol del 2012

Que bo es tindre bones amistats




Com podeu veure en aquest Decret d’Alcaldia, s’aprova el pagament de la reparació de la teulada de les Escoles, així mirat a simple vista no te cap aspecte que cride l’atenció, però i ens parem a fer uns números, la cara li canvia totalment. Si tenim en compte que la reparació va durar aproximadament 15 dies i van treballar-hi 5 persones, tenim que han facturat quasi 29.000€ (quasi 5 milions de pessetes) per 15 dies de treball. IMPRESSIONANT!!!.


Per tot això, cal dir, QUE BO ES TINDRE BONES AMISTATS per a poder emportar-se-la fluixa. I de la vessant moral, no cal ni parlar-ne, estar de jutge i de jutjat, el soci del Regidor d’Obres s’emporta l’obra sense cap concurs entre els diversos obrers del Poble, i com a única  motivació,  la urgència. I com que va ser de tanta urgència, al cap de pocs dies tornaven a hi haure goteres, això si, cal dir que s’hi va reparar i es va solucionar (que  menys).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada