En aquest bloc el que pretenem es que el Poble tinga coneiximent de tots aquells esdeveniments polìtics i socials que normalment estàn ofegats per tot el soroll mediatic que provoquen les grans inauguracions que es porten a terme a L'Orxa.


dissabte, 23 de juny del 2012

BANK OF L'ORXA

Espanya ha tingut que demanar diners a Europa per la dificultosa situació de la banca, i ara resulta que ací a L'Orxa, el Sr. Rajoy tenia la solució a tots els seus problemes. Per que se'n anat a demanar diners fora quan un Ajuntament regit per els seus coreligionaris es capaç de fer de banc?.

El que passa al nostre Poble no s'ha vist mai, es a dir deixa factures per pagar per valor de més de 200.000€ (més 33 milions de pessetes) però pot deixar 1.500€ a una entitat sense necessitat econòmica per a la supervivència i sense carregues econòmiques. Es a dir, a empreses que tenen que pagar els sous als seus treballadors, que tenen que fer front a altra gent amb el mateix desvergonyiment que el nostre Ajuntament de comprar o contractar un be o un servei i després no pagar-ho, es a dir, per a eixes empreses que esta costant-los deu i ajuda eixir endavant cada dia, per a eixos no hi han diners, però per a fer de homes bons i voler alçar-se com grans defensors de l'Escola Pública de L'Orxa, per a aquestos actes de magnificència reial si que hi han diners, açò es de al·lucinar.

Però el que més perplex deixa es la raó que ha motivat aquesta acció, i la raó no ha segut altra que el merder que va deixar el nostre quasi veí (cal recordar que l'Ajuntament de L'Orxa va tindre que comprar una carpa, SI, COMPRAR UNA CARPA, per a les futures i sovintejades visites) del nostre Expresident, per als amics de L'Orxa, Paco Camps. Tots hem sentit dir que, si la Generalitat ha deixat de pagar a les farmàcies, el PAMER als ajuntaments, el Plan Confianza,..., (quina gran similitud amb el nostre Ajuntament: deixar de pagar) i una de eixes tantes coses que van deixar de pagar va ser el Bonollibre, que era una ajuda a la compra de llibres de text per a TOTS els xiquets, i cal remarcar tots, per què no importava la renda familiar, el Bonollibre el podien rebre tant els nets del Sr. Botin com els fills d'un aturat. I nosaltres pensem, que no serà que el Equip de Govern de l'Ajuntament de L'Orxa, en certa mesura intenta tapar eixes misèries provocades per el nostre quasi veí?. No ho sabem.

2 comentaris:

  1. va haver una vegada que quan algú es va casar tbé vam pagar una carpa. Ho recordeu ho no vos sona?

    ResponElimina
  2. Primer, jo escric amb el meu nom, tu no. Segón, escampar fals testimoniatge, a més de ser pecat, la llei ho penalitza. I tercer, clar que em sona, la vaig pagar jo de la meua butxaca, es més, tal vegada encara tinga la factura. Així es que quan ho vulgues veure, només has de dir-me'ho i t'ho ensenye.

    Abraçades.
    Gerard Nadal

    ResponElimina