En aquest bloc el que pretenem es que el Poble tinga coneiximent de tots aquells esdeveniments polìtics i socials que normalment estàn ofegats per tot el soroll mediatic que provoquen les grans inauguracions que es porten a terme a L'Orxa.


dijous, 19 de juliol del 2012

LA OPINIÓ DE LA GENT


Sembla que ara els governants de l'Ajuntament de l'Orxa els interessa l'opinió de la gent del Poble, com canvien els temps!. Tots recordem el moviment social que va hi haure al voltant de la destrucció de “l'Amfi”, per primera i única vegada gent del Poble es va mobilitzar per evitar la destrucció d'un be del poble, però com que “mane jo” no es va acabar aconseguint res.

Ara com han canviat les coses, com que ja no es fan les coses “per que mane jo”, ara, es sondeja l'opinió de la gent per temptejar com veu el Poble l'acció dels nostres governants. TOT MENTIDA. 

Si volen sondejar l'opinió de la gent, per què no pregunten si es deuria reorientar l'activitat dels treballadors municipals (menys gent d'oficina i més gent al carrer)?, per què no pregunten si el Poble troba bé que els festers no reben tot el suport possible per organitzar les festes?, quan va tirar el trinquet, van sondejar l'opinió del Poble?,.... No, per a tot això no cal tindre en compte l'opinió de la gent, i en canvi, ens remeten una enquesta que més que enquesta, sembla la justificació popular per a prendre algun tipus mesura inconfessable. Per què si volen conèixer l'estat de neteja del Poble, només cal que el regidor responsable d'eixa àrea es done una volta pel poble, i de seguida coneixerà com està, es més, es podria dir que es una deixadesa de funcions dels responsables. Es que el regidor corresponent no te ulls i criteri per veure si l'estat de manteniment es correcte o incorrecte?, per a que els han posat com a regidors?, per a fer bulto?, feu el vostre treball.

I sí, pensem que la suposada enquesta amaga una finalitat inconfessable, quina es? doncs no ho sabem, però eixe grau d'especificitat en les preguntes suggerix que, del resultat que se'n obtinga, es puga assenyalar a algú com a culpable d'eixos mals resultats, i una vegada assenyalat, prendre-ho com a motiu per a portar a terme alguna acció inconfessable. 

El temps dirà la finalitat de l'enquesta, però per si de cas, des del  Grup dels Socialistes de L'Orxa, us encoratgem a que NO participeu en aquest tipus de jocs tèrbols, i si l'Equip de Govern vol prendre alguna mesura, que la prenga, però sense amagar-se darrere els veïns de L'Orxa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada