En aquest bloc el que pretenem es que el Poble tinga coneiximent de tots aquells esdeveniments polìtics i socials que normalment estàn ofegats per tot el soroll mediatic que provoquen les grans inauguracions que es porten a terme a L'Orxa.


dissabte, 11 de maig del 2013

CAP DE TURC



Per a ser honest, i vull ser-ho, pense que el primer que tinc de fer es disculpar-me, perquè, impulsat per mi va aparèixer una publicació en la que retreia a l’Ajuntament el retard en la denúncia del robatori del fanals del polígon, o al menys això semblava a la vista de la aparició dels fets als mitjans de comunicació. I la veritat siga dita, estava equivocat. Així es que, a tots aquells que us va sentir ofesos, ho sent molt.

Admetent que el robatori es va denunciar en les dates properes a quan es van produir els fets, no deixa de ser curiós, o al menys m’ho sembla a mi que, la noticia aparega als mitjans tants mesos desprès. L’explicació, segons les Fonts Oficials: “els mitjans publiquen les noticies quan els sembla”. I fent un acte de fe, i donant-li tot el crèdit a les “Fonts Oficials”, si es para atenció a la vestimenta de la gent que apareix al vídeo, i sense ser massa despert, es pot veure que la vestimenta, no es la que es sol portar al mes que es van produir els fets. Com he dit, cal fet un acte de fe.

Deixant de banda l’assumpte temporal, que podríem titllar de lleuger, el realment seriós es que, quan s’hi presenta la denuncia a la Guardia Civil, es denuncien uns fets.
Però, si escoltem al Regidor d’Infraestructures, al robatori no s’han emportat tot el que s’ha denunciat; així es que, que es el que realment han robat?.

L’assumpte es molt seriós, però el que queda clar, es que sempre hi han disposats a immolar-se.

1 comentari:

  1. Que marxa que hi ha, NO?
    Ara, ademes de ser del poble les faroles, també ens coneixen per ser del poble del milló.

    Que es jugueu que el proxim, es la F1 pels carrers de Lorxa.

    Que Bo.

    ResponElimina