En aquest bloc el que pretenem es que el Poble tinga coneiximent de tots aquells esdeveniments polìtics i socials que normalment estàn ofegats per tot el soroll mediatic que provoquen les grans inauguracions que es porten a terme a L'Orxa.


divendres, 29 de març del 2013

PERSONES POLIFACÈTIQUES


Una persona próxima tota la vida em deia, "el que viu quanta cosa veu", i a mesura que em faig major pense: Quanta raó tenia.

Pense que no valorem prou a les persones que dirigeixen el Nostre Poble, i no cal dir ja dels assessors dels que es rodegen, per que igual planxen un ou que frigen una corbata. No entenc com amb les grandissimes capacitats que sembla atresoren, com no estan en els mes alts estaments de direcció, no ja del nostre país, açò es qüestió de l'ONU (com a mínim).

Si no heu vist el vídeo de Barrancabermeja, us recomane el veieu.  Veureu que apareix el Sr. "Adolf", que com a mínim estarà una poc tip per la transformació del cognom. Bé a banda dels errors gramaticals, resulta que aquest senyor, està o estava al front  d'una empresa molt relacionada amb el Nostre Poble, Innovasem. I sense més presentacions, a continuació ho podreu comprovar vosaltres mateix.





I si el que heu vist fins ara no us ha cridat massa l’atenció, amb els següents documents podreu apreciar el grau de confiança que hi ha entre els governants del nostre Poble i aquesta empresa. Es més, es tant gran la relació que jo no m’atreviria a posar-li cap qualificatiu.





En aquests dos últims documents cal fixar-se amb el requadres taronja, i per si voleu llegir, us ho explique. Resulta que primer s’aprova pagar la factura per l’elaboració del Pla y desprès s’aprova l’elaboració del Pla . No deuria de ser al contrari?. No ho entenc, l’única raó que trobe es que estem en Espanya.
 

1 comentari:

  1. Convindria denunciar aquest assumpte a la Fiscalia. Fa molta olor a corrupció. Un pla d'Igualtat per a una població de 700 persones no pot costar 54.000 euros. És un despropòsit i una estafa. L'única raó per entendre-ho és que es tracta de PP, i PP és igual a corrupció i a enriquiment personal. Encara recorde quan el senyor alcalde em va dir: convé estar al PP perquè són els que ens fan guanyar diners, ara jo afig "i furtar-los evidentment"

    ResponElimina